Company Profile #177134

ARCADIA LOGISTICS CO.

ARC
18.7.2023
Company Management
owner
manager
representative
representative
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
2015 Yılında önce Barış Lojistik A.Ş. (VTC) adıyla faaliyet göstermeye başladık.Ardından şirket yeterince büyüme sağladığında, global oyuncularla iletişim adına Zodiac Global Logistics Co. olarak ikinci bir yapılanma yarattı. Zodiac Ekibimiz 2016 yılında ETS 2 ve TMP platformuna ara verme kararı aldı.

Şimdi yeniden,
Ağır Taşıt Simulasyonu etiklerine bağlı, Gerçekçi bir sürüş anlayışıyla geri dönüyoruz.
İletişimde saygılı ve Trafik içerisinde alçakgönüllü bireyler olma anlayışıyla TMP platformunu olmasını her birimizin istediği davranış kalitesine ulaştırmak adına eski arkadaşlıklarımızı yeni dostlarımızla zenginleştirmeyi umuyoruz.

Yeni kimliğimizle her birinizi saygıyla selamlarız.
Team Arcadia

Arcadia Logistics Corporation
Company Rules
Limit 10 000 km
Real
ETS2 Limit 10 000 km
Real
ATS No limit
KURALLARIMIZ

1-● Yaş sınırımız 18’dir. +18 yaş ve üzeri şirketimize katılmak için başvuru yapabilirler.Deneme sürecini tamamlayan sürücülerimiz ekibe tam olarak dahil olur.
2-● Resmi konvoylarda Discord kullanımı şarttır.Mikrofon zorunlu değildir. CC ( Konvoy Kontrol ) birimini net şekilde duymanız yeterlidir.
3-● Şirketimizde genel saygı kuralları geçerlidir.Birlikte yol aldığımız VTC lere karşı yapılan her saygısızlık direkt olarak şirkete yapılmış kabul edilir.
4-● Şirket sürücülerinin sürüş sırasındaki tavır ve davranışları, Centilmen sürücü olmaya yatkınlıkları yetkililer tarafından sürekli olarak gözlemlenecektir.
5-● Resmi konvoy katılım kurallarını ihlal eden sürücüler, bizimle yola devam edemezler.

OYUN İÇİ KURALLARIMIZ

1-● Trucksbook yük teslimatlarında 99 Kmh hız sınırını ihlal ettiğinizde gittiğiniz yol aylık beklenen kotaya dahil edilmez.
2- ● Sürücüler aylık 10.000 km teslimat limitini doldurmadıkça perm, ayrıcalık ve şirket içi görev talep edemezler.
3-● TMP ve ETS 2 haritasında yol işaretçileriyle belirlenmiş trafik kuralları ve özellikle kavşaklarda geçiş üstünlüğü kuralları ihlal edilemez.
4-● Konvoylara ve eventlere katılım zorunlu değildir fakat aktifliğiniz gözlemlenecektir.
5-● Oyun içi adınız Aylık kota tamamlarken ve resmi katılımlarda Şirket adı I Sürücü adı şeklinde olmalı ve Çekici +dorse şirket renklerini taşımalıdır.
( Discordumuzda detaylı tarif edilmiştir. )

İLETİŞİM
Discord https://discord.gg/MJSk89cS
List of employees [7]
Loading