Company Profile #173549

The company was dissolved!

3 Paduchi Si Restul Purici

05.5.2023
Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
ACEASTA COMPANIE ESTE FĂCUTĂ ÎN SCOPUL ATRAGERII DE PLAYERI CARE IUBESC MESERIA DE TIRIST , ȘI DE A FACE CA ACEASTA SĂ AJUNGĂ PE CELE MAI ÎNALTE CULMI ÎN LUMEA VIRTUALĂ. TOȚI COLEGII CARE VOR ADERA AICI , SĂ ȘTIE CĂ JUCĂM PENTRU A NE PETRECE TIMPUL ÎMPREUNĂ , RELAXARE , CATERINCĂ , RESPECT ÎNTRE NOI TOȚI , INDIFERENT DE VÂRSTĂ , ETNIE , ETC .TREI PĂDUCHI ȘI RESTUL PURICI A LUAT FIINȚĂ DE LA ZERO ȘI FĂCUTĂ PENTRU A NE DISTRA ÎMPREUNĂ CU VOI , CEI CARE DORIȚI SĂ VĂ ALĂTURAȚI FIRMEI NOASTRE VIRTUALE DE A CONDUCE CAMIOANE CU DIFERITE MĂRFURI. ESTE ÎN PLIN PROCES DE DEZVOLTARE PROFESIONALĂ VIRTUALĂ ȘI PASIUNEA MULTORA DE AICI DIN MEDIUL ONLINE CARE IUBESC ACEASTĂ MESERIE ȘI ÎN VIAȚA REALĂ CÂT ȘI VIRTUALĂ. VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG . ACESTA ESTE UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATAT CA ATARE. ORICE ASEMĂNARE CU PERSOANE SAU FAPTE REALE ESTE PUR ÎNTÂMPLĂTOARE.
Company Rules
Limit 10 000 km
Real + Race
ETS2 No limit
ATS No limit
1. Sa respecte toti playerii si pe sine insusi,sa nu jigneasca pe nimeni ,sa vorbeasca urat etc ,in caz contrar ,se va da ban pe loc fara alte intrebari. Pastrati un limbaj decent, nu sunt admise obscenitati in nume/poza/etc. (prima abatere mute 5 minute , la a doua BAN PERMANENT)
2. Fara reclame catre alte comunitati,canale de youtube ,servere de discord, s.a.m.d. (prima abatere BAN)
3. Fara spam pe canalele de text (prima abatere MUTE 5 minute , la a doua BAN PERMANENT).
4. Pentru orice problema referitoare la server, contactati administratorii serverului.Sa ai o activitate decenta pe ETS 2, cat si pe serverul de discord. Sa respecti ordinea in convoi ! Sa respecti liderul si indicatiile liderului de convoi ! [de aceea folosim Push to Talk] Sau Activitate Vocala Activata ! Sa pastrati distanta de 80-120m fata .Nu sunt acceptate depasiri in convoi
5. Nu aveti voie cu mai multe conturi pe server (BAN PERMANENT).
6. Pastrati un limbaj decent pe server,riscati BAN.
7. Nu sunt permise cenzurarea cuvintelor . Ex : caie , pla , pi*da, etc.
8. Nu Sunt permise cuvintele tip : plm, plt , pzd, etc.
9. Nu cereti grade pe server/live etc. (BAN PERMANENT)
10. Spam-ul cu ?av (avatare) nu este permis ! Se poate folosii in limita bunului simt (in general 2-3 comenzi maxim de utilizator per 5 minute ), orice tentativa de troll va fi penalizata fara avertisment cu BAN .
11. Prieteniile voastre sunt prieteniile voastre , daca va permiteti intre voi , si purtati conversatii vulgare pe server , veti fi penalizati conform regulamentului in functie de gravitatea situatiei.
12. Discutii vulgare se tin in privat nu pe server. 13 Tratează pe toată lumea cu respect. 14. Nu tolerăm hărțuirea, vânătoarea de vrăjitoare, sexismul, rasismul de ori ce fel. 15. Nu acceptăm auto-promovarea ( invitații pe server, reclame etc. ) fără permisiunea unui membru al personalului.
16. Aici se numără și trimiterea de mesaje directe către alți membri. 17. Fara informatii personale.
18.Protejați-vă confidențialitatea dvs. și a altoraorbiti unul peste altul pentru a se auzi informatiile staff-ului 19. Se INTERZIC glumele proaste cu FETELE [ BANPERMANENT] 20. Este INTERZIS sa faci SPAM [ BAN PERMANENT] 21. Este INTERZIS sa scri in alte camere subiecte diferite. 22. Se INTERZIC persoanele TOXICE si lipsite de bun simt [ BAN PERMANENT ] 23. Nu sunt acceptate depasiri in convoi ! 24. Racolarea altor membrii staff din comunitate este STRICT INTERZISA [BAN PERMANENT]
25. NU sunt acceptate NUME ce contin INJURII / INJURATURI [BAN PERMANENT] 26. Argumente care duc la certuri, incluzând discuțiile cu aspecte politice. [ BAN PERMANENT ] 27. INTERZIS : Distribuirea de date personale identificabile ( ex: nume, adresă, e-mail, număr de telefon, etc. ) care îți aparțin ție sau altcuiva.