Company Profile #17348

The company was dissolved!

Czech Transit Net

Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Jsme dlouhodobě rozjetá firma a máme také spokojené zaměstnance a samozřejmě dobré hodnocení, 9/10 lidí jsou u nás spokojeni a proto hledáme aktivní řidiče, Jezdíme kvalitní konvoje 1. až 2. krát do týdne. Vlastníme svůj oficiální TeamSpeak 3 server kde vás čeká spoustu srandy ale i pár šťastně ujetých kilometrů. Kolektiv je super, máme dobré vztahy a s novými členy vycházíme obzvlášť v pohodě. Vedení firmy je obzvlášť hodně spolehlivé a taky rádi poradí. Dáváme slevy na náš oficiální merč ty jsou okolo 10 až 20% nebo o něj soutěžíme.
Přidej se i ty a pojď s námi jezdit stačí jen podat přihlášku.
Minimální nájezd každého člena je 6 000 km !
Bereme každého !!!

Budeme rádi za každého nováčka do firmy Czech Transit Net !

Každého nováčka rádi zaškolíme !


Company Rules
No limit
ETS2 Limit 10 000 km
Race
ATS No limit
Pravidla: 1) Vyvarovat se udělení !!! BANU !!!

To znamená - neblokovat , nevybržďovat a nedělat jiné schválnosti jiným řidičům(hráčům). Za toto porušení hrozí propuštění z firmy !!!

2) Jezdit pravidelně zakázky na Trucksbook !!!

3) Každý řidič musí odjet za měsíc min. 6 000 km. Pokud to řidiči nesplní,budou následný měsíc vyzváni ke splnění a když ani v dalším měsíci tak neučiní budou propuštěni.

4) Zúčastnit se firemních akcí !!!

Toto pravidlo znamená,že každý z řidičů naší firmy se zúčastní minimálně jednoho firemního srazu a následného konvoje. Jestliže se někdo nebude moct zúčastnit pošle omluvenku na náš E-mail nebo do Chatu. Srazy jsou každou sobotu, takže čtyři do měsíce. Jestliže nedá někdo o sobě vědět bude to bráno nezájem být v naší firmě a budeme se daným řidičem-či muset rozloučit !!!

Povinný skin Sunrise: Černá, šedá, červená v udaném pořadí zleva do prava.
Před jménem mít napsáno CTN v světle červené barvě.