Company Profile #172214

The company was dissolved!

Transport Danmark A/S

Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Velkommen til Transport Danmark A/S!

Vi er glade for at se jer på vores virksomhedsside og håber, at I vil tage godt imod vores nye transportfirma. Som I kan se, er vi et casual firma, hvor vi lægger vægt på fællesskab og god stemning.

VI er som sagt helt nyopstartet, og vi har derfor endnu ingen ansatte. Men vi håber på, at det vil ændre sig snart, når flere vil tage del i vores eventyr og hjælpe os med at transportere gods rundt i Europa.

Vi har kun nogle få regler og krav, herunder at man kører mindst 5000 km om måneden og overholder færdselsreglerne samt viser hensyn til hinanden.

For at sikre en korrekt registrering af kilometer, beder vi om, at alle job går igennem TrucksBook Client. Det vil sikre, at vi får registreret alle de kilometer, som vores chauffører kører.

Vi har også en Discord-profil, hvor man kan tale/chatte sammen med chefen og andre ansatte, men vi har ingen krav til at være på vores Discord-profil, og det er helt op til den enkelte, om man ønsker at være en del af vores multiplayer-eventyr eller køre solo. Det vigtigste for os er, at alle har det godt og føler sig velkomne i vores virksomhed.

Vi håber, at I vil tage disse regler til jer og hjælpe os med at skabe et fantastisk fællesskab i vores firma.

De bedste hilsner,
Transport Danmark A/S
Company Rules
Limit 5 000 km
Real
ETS2 Limit 5 000 km
Real
ATS No limit
1. Du skal bruge TrucksBook/TrucksBook Client til at registrere dine transporter.
2. Du skal overholde færdselsreglerne, herunder:
a. Hastighedsgrænserne.
b. Stop for rødt lys.
c. Bruge sidespejlene.
d. Blink af i god tid.
e. Parkér ikke i nødsporet.
f. Vis hensyn til andre trafikanter.
3. Det sociale aspekt er vigtigt for os, og vi ønsker, at det skal være sjovt at køre for vores firma. Du kan vælge at køre singleplayer eller multiplayer, men sørg for at levere godset til tiden.