Company Profile #172099

The company was dissolved!

Kiss Trans s.r.o.

Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
VF Firma Kiss Trans s.r.o. byla založena pro fanoušky tohoto skvělého rádia kteří mají rádi nejen moderátory (kdo poslouchá tak ví),ale i pro podporu jejich aktivit do kterých dávají svuj, čas, lásku a dělají vše maximálně zodpovědně. Při jejich poslechu jde vše s humorem a dobrou náladou a ted ještě přidaly noční Juke Boxy kde si mužete nechat zahrát písničky na přání což je příjemné zpestření. Samozřejmě, že rádio vysílá pro všechny kteří mají rádi hity 90 let a nejen pro ně a proto k nám zveme všechny kteří hýří dobrou náladou a chtějí poznat a popovídat si i z fanoušky tohoto rádia.

Užitečné odkazy Rádio Kiss:

https://www.kiss.cz/

https://shop.kiss.cz/

Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit
Samozřejmě i mi musíme mít pravidla která jsou minimální, ale budou nekompromisní.

Slušnost:

1.Ve VF a DS nebude tolerováno nic ve smyslu násilí, urážek, ponižování, nadávání a stejně tak se nebudou tolerovat ani jakékoli urážky za své vyznání,orientaci či barvu pleti.

2.Být součástí této VF vyžaduje vzájemnou důvěru.

3.Všichni táhneme ve snaze vytvořit příjemné prostředí za jeden provaz. Respektujme jeden druhého. Zdravé debaty, kdy nemusíme vždycky všichni sdílet stejný názor, jsou přirozené. Ale je potřeba být zdvořilí.

Při porušení pravidel je okamžitě dotyčná osoba porušující pravidla vyhozena bez kompromisu nebudem si tu hrát na žádné 3x a dost jako ostatní presentujeme zde reálné rádio kde i v něm o této VF uslyšíte a jejich pozdrav do éteru bude příjemné zpestření. Dík za pochopení.