Company Profile #171768

Liderler Lojistik

LL
02.4.2023
Company Management
owner
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
02.04.2023 tarihinde bugüne kadar birçok lojistikde yaşanan deneyimler ışığında yeni bir anlayış getirmek ve sanal bile olsa kendi şirketimizi kurarak geliştirmek amacıyla kuruldu.
Amacımız sanaldaki arkadaşlığı ve dostluğu koruyarak, disiplin ve sağduyu ile saygı ve sevgiyi büyüterek güzel zaman ve anlar yaşadığımız bir ortam yaratarak başarılara adım atmaktır.
Company Rules
No limit
ETS2 Limit 10 000 km
Real
ATS No limit
-Saygısızlık kime yapılırsa yapılsın yasaktır. Bu maddeye aykırı işlem ve eylemde bulunanlar direkt olarak şirketten atılır.
-Argo kelimeler ve küfür kesinlikle yasaktır.
-Siyaset yasaktır.
-Konvoylarda ve discorda gereksiz muhabbet yasaktır.
-Disiplin çok önemli olup verilen görevleri ertelemek ve yerine getirmemek haklı nedenlere dayanmıyor ve sürekli alışkanlık haline getirildiyse üye şirketten çıkartılır.
-Herkes belirlenen aynı Tağ (Liderler Lojistik) ve aynı rengi kullanmak zorundadır.
-Lojstiğe ait discorda katılmak zorunludur.
-PC lerin en az 60 FBS alacak şekilde olması düzenlenen ve katılım sağlanacak konvoyların güvenliği açısında önemli olduğunda bu şartın sağlanması gereklidir.
-Geçmişde ve yıl içinde aktif veya pasif banı olanlar kabul edilmemektedir. Aksi tesbit edildiğinde şirketten uzaklaştırılacaktır.
-Konvoylar ve bireysel sürüşlerde ediğer ekiplerin üyeleriyle sorun yaşanırsa kendi başına sorunu çözmeye ve gerekeni yapmaya çalışmadan yetkililere delil ve gerekçelerle bildirilmesi gereklidir aksini yapanlar tesbit edildiğinde şirketten atılacaktır.
-Konvoylar ve bireysel sürüşlerde ekran kaydı alınması delil olması açısından önemlidir. Sürüşlerde yaşanan sorunlar hemen o an kesilerek yönetime sonrasındada verilen onaya istinaden bildirimi yapılmalıdır.
-Şöför olarak 30 yaş üzeri alınmaktadır.
List of employees [1]
Loading