Company Profile #170374

KASEM LOJİSTİK

Kasem l
05.3.2023
Company Management
manager
manager
representative
representative
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
External image
If you want to display external images, you need to enable user-generated cookies here.
https://resimlink.com/Jst5x

External image
If you want to display external images, you need to enable user-generated cookies here.
https://resimlink.com/z0Qo3Gr1Nf
Company Rules
Limit 60 000 km
Real
ETS2 Limit 60 000 km
Real
ATS Limit 60 000 mi
Real
KASEM Lojistik, Modern anlayışı benimseyen, negatif özgürlük ve bireysellik tabanlı, akılcılık ekolüne uyan bir VTC'dir. (Kurallar güncellenmektedir.) Tüm hakları saklıdır.

1- Ahlaklı Olun
VTC içerisinde kavgadan ve tartışmalardan uzak durmak gerekir. Kalp kırıcı sözler, hakaretler, yersiz ve saçma espriler VTC bünyesinde etik değildir. Bu kurala uymayan kişiler uyarı puanı alırlar ve ayıplanırlar.

2- Realistik/Gerçekçi Oynayış
Gerek TMP, gerek SP'de gerçekçi oynamak en önemli kuralımızdır. ETS2MP'de trollükten ve saçmalıktan uzak durarak oynamak gereklidir. Trollük ve saçmalık yapanlar uyarı alacaklardır. Kazadan ve hasardan uzak durmak çok önemlidir.

3- İş Ehline Verilir, Emek Gözardı Edilemez
VTC içerisinde verilen emek asla göz ardı edilemez, edilmeyecektir. Bununla alakalı puan ve tebrik sistemimizi geliştirmekteyiz. VTC içerisinde görev dağılımı mevcuttur. Bu görev dağılımları, "Kalfa Şöför / Semiskilled Driver" rütbesinden sonra gerçekleşmektedir. Bir kişi hangi görevi taşıyorsa o görevin sorumluluğunu üstlenir. Ancak görev dağılımı kabul etmemekte serbesttir.

3a - Aynası İştir Kişinin, Lafına Bakılmaz

Bir kişi bir görevi üstlenmek istiyorsa(Grafik Tasarım, Stratejik Planlama vb.) alan ne olursa olsun kendinin bu işi yapacağını ispatlamak zorundadır. Portfolyo ve MBTI kişilik tipi, ek olarak istenir.

4- Bireysellik ön planladır
Konvoylar, birlikte hareket etme gibi şeyler mutlaka olacaktır. Ancak şirketimizde bireysellik ön plandadır. Ve bununla birlikte, din üstünlüğü/halk-millet üstünlüğü gibi şeyler yasaktır. Farklılıklara karşı saygı gösterilmelidir. Çeşitli ülkelerde yaşayan birey veya gruplar, VTC'nin parçası olmak isteyenler tüzüğe ve bu kurallara uygun olmak mecburiyetindedirler.

5- Kurallarda değişiklik ve diğer gelişmelerde akılcılık mecburidir.

İlerleyen zamanlarda değişiklikler olacağında ve farklı stratejiler geliştirildiğinde akılcılık ekolünde ilerlenmelidir.

6- Hakların Savunulması ve Adalet

Bu VTC'nin bir üyesi iseniz, ETS2MP'de başınıza gelen olumsuzlukları yönetim ile paylaşmalısınız. Aynı zamanda yolda veya başka bir yerde, olası bir kavga durumunda, video yada ekran görüntüsü kaydı almanız önemle rica olunur. Girdiğiniz tartışma yada kavgalarda, haklıyken haksız durumuna düşmemenizi çok tavsiye ederiz. Grup içerisindeki adalet için de, kural 4 ve kural 1'i tekrar okumanızı tavsiye ederiz.
List of employees [31]
Loading