Company Profile #167459

AeroTruck Logistics

13.1.2023
Company Management
owner
manager
dispatcher
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
AeroTruck Logistics - це автотранспортна компанія, яка підкорює небо... ну, не в буквальному сенсі, але суть ви зрозуміли! Наша команда висококваліфікованих пілотів-далекобійників готова злетіти до нових висот у світі логістики (ну, знову ж таки, не в буквальному сенсі, але ви розумієте, що ми маємо на увазі).

Ми не є типовою компанією-перевізником. Ми приносимо в галузь унікальну перспективу та відчуття пригод, і наш підхід до перевезення ваших товарів є нічим іншим, як епічним. Ми візьмемо ваш вантаж в дику поїздку через всю Європу і переконаємося, що він прибуде до місця призначення в цілості й схоронності.

Наш автопарк вантажівок є найсучаснішим, але, що більш важливо, вони оснащені найсучаснішими технологіями прямо з науково-фантастичного фільму. А наші водії? Вони не просто далекобійники, вони - водіїнавти. Вони висококваліфіковані та досвідчені, і вони готові взяти на себе все, що може запропонувати їм дорога.

Так що якщо ви шукаєте автотранспортну компанію, яка зробить доставку вашого вантажу неперевершеним процесом, не дивіться далі, ніж AeroTruck Logistics. Ми - найкращі в сфері вантажоперевезень і готові доставити ваш вантаж на нові висоти!
(Будь ласка, зверніть увагу, що наведений вище опис є більш схематичним і смішним і не повинен сприйматися серйозно)
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit
List of employees [12]
Loading