Company Profile #166674

Atira

Atira
01.1.2023
Company Management
owner
representative
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
External image
If you want to display external images, you need to enable user-generated cookies here.

Atira yra žaidimų kompanija, įkurta 2023 m. sausio 1 d. Mūsų pagrindinė veikla yra žaisti populiarius žaidimus, tokius kaip "Euro Truck Simulator 2" ir "American Truck Simulator".

Mūsų kompanijos tikslas yra suteikti žaidėjams ne tik puikią pramogą, bet ir autentišką bei įdomią patirtį, susijusią su sunkvežimių vairavimu. Mes siekiame sujungti žaidėjus iš viso pasaulio, kurie turi bendrą aistrą šiems specifiniams žaidimams.

Atira kompanija yra orientuota į bendradarbiavimą ir komandinį žaidimą. Mes skatiname savo narius dirbti kartu ir bendradarbiauti, siekiant pasiekti bendru tikslu. Mūsų kompanijoje rūpinamės draugiška ir pagarbia atmosfera, kurioje žaidėjai gali jaustis patogiai ir laisvai išreikšti savo nuomonę bei idėjas.

Mūsų komanda atlieka visus veiklos aspektus nuo organizacijos iki bendravimo ir strategijų kūrimo. Mes reguliariai organizuojame žaidimų renginius, varžybas ir iššūkius, kad skatintume savo narius tobulėti ir pasiekti aukštus rezultatus.

Atira kompanija yra atvira visiems, kurie mėgsta sunkvežimių simuliacijos žaidimus ir nori prisijungti prie draugiškos ir aktyvios komandinės bendruomenės. Mes tikimės, kad mūsų veikla suteiks daug džiaugsmo ir malonumo visiems mūsų kompanijos nariams!


Norint prisijungti prie mūsų:

1. Pateik paraiška per Trucksbook (Su savo Discord nick'u
2. Prisijung prie mūsų Discord SPAUSK ČIA
3. Lauk mūsų atsakymo!
Company Rules
Limit 10 000 km
Real
ETS2 Limit 10 000 km
Real
ATS No limit
List of employees [8]
Loading