Company Profile #163976

The company was dissolved!

ЕТ Бръми Динаро

17.11.2022
Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
ЕТ Бръми Динаро е виртуална фирма за Euro Truck Simulator 2, създадена на 2 Март 2018г. от Мартин Димитров. Основната дейност на компанията е вътрешен и международен хладилен транспорт. Шофьорите ни са с дългогодишен опит, както, като водачи на МПС-та, така и като кадри умеещи да издават превозваната от тях стока до различните обекти (големи вериги магазини като: Била, Лидъл, Теско, Алди, Складове, Борси и др.) с изключителна прецизност, отговорност и старателност. Нямаме текучество на персонал т.е. държим на чистите отношения и постоянството.
Разполагаме със собствен автопарк, който поддържаме винаги в техническа изправност и готовност за извършване на предлаганата от нас услуга във възможно най-кратки срокове и винаги с коректно отношение.
Фирмата разполага с хладилен превоз (плюсови и минусови т°) за страната и чужбина. Услугата, която предлагаме е лицензирана от Министерството на Транспорта със лиценз № 0129676, подлежащ на отчет в ИА "Автомобилна Администрация" - гр. Монтана.
Така вече над 4 години транспортната фирма "ЕТ Бръми Динаро" ЕООД предлага услугите си на пазара.
Надяваме се да сме Ви били полезни с информацията която предоставихме за нас и Ви Благодарим за времето, което отделихте за да се запознаете с фирмата за извършване на транспортни услуги "ЕТ Бръми Динаро" ЕООД.
Ще се постараем да оправдаем доверието Ви, ако решите да работим заедно!
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit