Company Profile #163509

KEKW B.V. Transport

KEKW B.V
08.11.2022
Company Management
owner
representative
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Welkom bij KEKW B.V. Transport - De Virtuele Trucking Gemeenschap voor de Gekken met een Zieke Geest!

Ben je zo gek als een deur en heb je een zieke geest? Dan ben je hier op de juiste plek! Bij KEKW B.V. Transport verwelkomen we trucksimulatie-enthousiastelingen met een vleugje waanzin en een gezonde dosis humor.

Wat wij bieden:

Gekke konvooien: Bij KEKW B.V. Transport houden we van gekkigheid op de weg! Onze evenementen en konvooien zijn doordrenkt met plezier en absurditeit, zodat elke rit een dolle ervaring wordt.

Bizarre realisme: We streven naar een vreemd realistische trucksimulatie-ervaring. Met bizarre virtuele truckingtechnologieën en ongewone regels zorgen we ervoor dat elke rit een absurde draai krijgt.

Toegewijd gestoord personeel: Ons team van toegewijde en een tikkeltje gestoorde medewerkers staat altijd klaar om je te verwelkomen in onze unieke VTC. Van het bedenken van knotsgekke evenementen tot het bieden van een beetje mentale ondersteuning, we zijn er om je te begeleiden.

Voor de gekken onder ons: Of je nu al een doorgewinterde gekke vrachtwagenchauffeur bent of net begint met het verkennen van je eigen gestoorde kant, iedereen met een zieke geest is welkom bij KEKW B.V. Transport.

Hoe kun je je aansluiten:

Ben je zo gek als een deur en klaar om je bij ons gestoorde gezelschap aan te sluiten? Join onze Discord: https://discord.gg/BVq49BmB en laat de waanzin beginnen! We verwelkomen je met open armen en een flinke dosis humor.

Ben je klaar om de weg op te gaan met gelijkgestemde gekken? Sluit je vandaag nog aan bij KEKW B.V. Transport en ervaar de knotsgekke kant van virtueel vrachtwagenrijden!

External image
If you want to display external images, you need to enable user-generated cookies here.



Voorbeeld: https://www.tiktok.com/@vismetbenen/video/7299464951633055008

DochterOnderneming: Lutjebroek BV Transport
Betreden op eigen risico

KEKW Pogchamp OmegaLUL Weirdchamp
SadKEK
Company Rules
Limit 69 420 km
Real
ETS2 Limit 420 km
Real
ATS Limit 69 mi
Real
Regels voor Gekken bij KEKW B.V. Transport:

Maximale Chaotische Snelheid:
Wees zo gek als je wilt, maar houd de maximale snelheid op 90 km/u om een zekere mate van orde te behouden.

Verkeerslichten:
Normale mensen stoppen voor rood, maar wij zijn gekken! Het is toegestaan om door rood te rijden als je je innerlijke chaos voelt, maar zorg ervoor dat je de virtuele wegen niet te veel in verwarring brengt.

Respectvolle Gekheid:
We zijn gek, maar wel respectvol. Respecteer andere gekken op de weg en voorkom dat jouw waanzin de lol voor anderen bederft.

Veiligheid binnen de Gekte:
Gek zijn betekent niet roekeloos zijn. Prioriteit ligt bij de veiligheid. Rijd gek, maar houd het veilig en verantwoord.
List of employees [6]
Loading