Company Profile #156069

The company was dissolved!

Lain Truck Romania

05.7.2022
Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
REGULAMENT CONVOI:

1. Din momentul in care ati intrat la noi in firma si pana in momentul in care o veti parasi oficial va este INTERZIS sa mai faceti parte dintr-o alta firma. In caz contrar veti fi dati afara si veti primi BAN PERMANENT.
2. In cazul in care aveti probleme cu alti membrii nu va faceti dreptate singuri ci contactati un membru din staff-ul nostru.
3. Toti membrii sunt OBLIGATI sa aiba discordul pe BUTON sau sa se puna pe MUTE si sa vorbeasca doar daca sunt intrebati ceva de 1 membru staff.
4. Recomandam folosirea tab-ului pentru a verifica distanta fata de cel din fata ta. Distanta MINIMA fata de cel din fata ta trebuie sa fie de MINIM 100 de metrii in conditii normale de mers.
5. Viteza este comunicata de liderul de convoi si trebuie respectata. Se recomanda folosirea PILOTULUI AUTOMAT.
6. In cazul in care ai lag, damage sau trebuie sa tragi pe dreapta, vei astepta PE AVARII pana cand toti membrii convoiului vor trece de tine si vei pleca ultimul.
7. In convoi NU se depaseste, NU se foloseste girofarul sau/si FAZA LUNGA
8. Dupa ce ajungem la destinatie, de cele mai multe ori vom da F6 si vom parca unul langa celalalt.

REGULAMENT GENERAL:

1.Din momentul in care intrati la noi in firma pana in momentul in care o parasiti oficial, va este INTERZIS sa mai faceti parte dintr-o alta firma. In caz contrar veti fi dati afara si veti primi BAN PERMANENT.
2. In cazul in care aveti probleme cu alti membrii NU va faceti dreptate singuri si contactati un membru al staff-ului nostru, iar acesta va lua masuri.
3. In cazul in care veniti cu amenintari la adresa firmei cat si la adresa membrilor acesteia, fapta se va pedepsi cu BAN PERMANENT.
4.In cazul in care credeti ca sunteti nedreptatit, ca un membru al staff-ului v-a dat BAN / MUTE / KICK fara sa meritati va rugam sa ii scrieti owner-ului un mesaj pe discord Redics#0525, iar acesta v.a lua masuri.
5. Staff-ul isi rezerva dreptul de a alege membrii pe care ii angajeaza si de a modifica regulamentul oricand si oricum FARA SA FITI ANUNTATI.
6. Sunteti OBLIGATI sa cititi cat mai des acest regulament si sa il respectati.
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit