Company Profile #155695

The company was dissolved!

SARI Logistics İnternational Transport

[SRL]
29.6.2022
Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Avrupaya nakliye hizmetlerinde müşteri beklentilerini en üst seviyede tutan Sarı Lojistik, hizmet kalitesini her geçen gün daha geniş alanlara yayarak müşterilerinin tercih ettiği isim olmaya devam ediyor.

Haftanın belirli günlerinde düzenli olarak Avrupaya nakliyat hizmeti sunan firmamız, hizmet ağını genişletmeye devam ederek daha fazla alanda hizmet verme anlayışı ile hareket etmektedir.

nakliyat hizmetlerinde aradığınız kaliteyi ve taahhüt edilen zamanda yüklerin varış noktasına ulaştırıldığı firmamızın profesyonel anlayışı siz de beğeneceksiniz.
nakliyat hizmetlerinde sunduğumuz komple taşımacılık, parsiyel taşımacılık, frigolu taşımacılık, A.D.R ve MELAS taşımacılık hizmetlerinde aradığınızı doğru adres ile bulacaksınız.

NOT: Amacımız roleplay yapmak lojistiğimize gelen arkadaşlar emin olsun patron şöför ilişkisi olmayacaktır herkes aynı statüdedir kurallarımız kaba değilidir bu kurallar gerçek lojistik şirketlerindede vardır (yakıt konusu değişebiliyor) sadece beklentim rolepay tadında sürmektir need for speed gibi değil!!
Company Rules
Limit 990 km
Real
ETS2 Limit 5 000 km
Real
ATS No limit
)yükler hasarsız bir şekilde (%15 geçmemek kaydıyla) müşteriye ulaşmatırmak zorundasınız

)belirli günlerde konvoy yapılacaktır (modlu olacaktır) katılmak zorunlu değildir.

) hızınız 90ı (sollama payı +5 yani 95 km/h) geçmeyecek şekilde araç kullana bilirsiniz

) günde en az 450km yol yapılmalıdır

)harita dlcleri gerektirmez olan olmayan herkez şirketimize giriş sağlayabilecektir

) araclarınızda modafiye abartılmayacak şekilde (krom parçalar, tampon borusu üst ışık borusu V.S bunlar takmak yasaktır üst boru ışığı istisna gösterilebilir) serbestir sade olmalıdır iç kısma karışılmayacaktır (perdeler cam süsleri v.s)

)kendi çekiciniz olacak Euro5 ve Euro6 olacaktır