Company Profile #155591

MvM logistiek

Company Management
owner
manager
manager
representative
representative
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
hallo.

Welkom bij MvM logistiek b.v.

Deze vtc is opgericht op 07/06/2022. Omdat ik charter werk deed had ik niet de intentie om een eigen vtc op te bouwen. inmiddels is dit wel gebeurd en gaan we voor een leuke plek ergens in de top 20 van de vtc´s van Nederland.

Wie zijn we en wat doen we:

Ik ben Mathijs, als eigenaar zul je me wel in de groep zien. Ik ben veel bezig met mods dus je zult veel leuke mods krijgen om mee te rijden.
Hier zullen ook mods tussen zitten die aangesteld zijn om mee te tunen, sommige gratis en als je iets nodig hebt wat betaald is kun je er om vragen en helpen we je er aan.

Danny is mijn rechterhand en zal waar nodig op een leuke manier je aanspreken op eventueel een overtreding en als je ergens mee zit kun je hem om advies vragen. Hij zal open staan voor ideeën en daarmee overleg hebben met Mathijs.


Er zijn niet veel regels maar wel een paar die ik je uit ga leggen hier onder:

(1) Schelden en racisme is niet toegestaan. Wij gaan respectvol met iedereen om dus jij doet dat ook.

(2) Je bent minimaal 16 jaar. Bereid om eventueel dlc’s aan te schaffen, zodat je eventueel ook op andere mappen kunt gaan rijden als de standaard map.

(3) Je kunt tegen een grapje en hebt zelf een flinke dosis humor.

(4) We rijden elke maand 2000 km vast. Dit is voor iedereen en er wordt geen uitzondering gemaakt (2 a 3 uur rijden is dit). Mocht je graag op planning willen rijden, is dit uiteraard mogelijk en bespreekbaar.

(5) We rijden realistisch dit houdt in:
- Stoppen bij rood licht.
- Voorrangsregels naleven.
- Hou je aan de snelheidsregels. Rij vooral niet harder als 90 km/u. Mocht je namelijk boven de 100 km/u komen dan wordt je rit gezien als race. Deze telt dan niet mee.

Uiteraard hoop ik dat je nu het sollicitatie knoppie indrukt en bij ons je zelf welkom gaat voelen.

Groetjes

Mathijs & Danny
Company Rules
Limit 2 000 km
Real
ETS2 Limit 2 000 km
Real
ATS No limit
List of employees [21]
Loading