Company Profile #154004

OLDGAMERS

Company Management
owner
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Bun venit pe OLDGAMERS ROMANIA! Ca orice comunitate serioasa cautam sa avem oameni cu bun simt si respect fata de comunitatea noastra, din acest motiv ne-am gandit sa implementam unele reguli de baza in ceea ce priveste comunitatea pe TrucksBook.eu!
Company Rules
Limit 40 000 km
Real
Euro Truck Simulator 2 Limit 40 000 km
Real
American Truck Simulator Limit 24 855 mi
Real
Aplicatiile in firma sunt inchise deoarece dorim sa selectam persoane de incredere cei care doresc sa faca parte din aceasta firma ma puteti contacta pe TS.OLDGAMERS.RO sau pe Discord BlackPearl#1138
1. Pastrati un comportament decent fata de membrii si staff-ul comunitatii in caz contrar riscati sa fiti exclusi din aceasta comunitate.
2. Nu acceptam sub nici o forma report-urile membriilor din comunitate , in cazul in care un membru este prins ca a facut report unui membru din comunitatea OLDGAMERS ROMANIA va fii exclus permanent din comunitate fara drept de intoarcere.
3. Nu dam premii pentru KM facuti in comunitate , cei ce doresc sa faca KM ii fac deoarece doresc sa ajute comunitatea de a ajunge prin primele locuri cel putin in ROMANIA.
4. Limita minima lunara va fii de 30.000KM ( exclusi cei primii 10.000 facuti in prima zii ) deci asta inseamna ca limita va fii 40.000KM / Luna cei care nu vor ajunge obiectivul lunar la al 3 lea warn va fii exclus din comunitate.
5. Gradele de STAFF ( Dispatcher / Representative / Manager ) vor fii date pe merit nu pe cerinte , pentru a verifica STAFF-ul actual vizitati canalul 《og》echipa .
6. Toate cursele vor fii verificate atat pe TrucksBook.eu cat si pe canalul 《og》evidenta-curse in cazul in care aveti prea multe curse in [RACE] ve-ti fii sanctionati cu WARN la 3 WARN-uri ve-ti fii exclus din comunitate.
7. In cazul in care comunitatea OLDGAMERS ROMANIA v-a decide sa se organizeze convoy cu firme de TrucksBook toata lumea este obligata sa participe ( se exclud cazuri speciale ).

Toate regulile sunt obligatorii de respectat si retinut , ele pot fii modificate frecvent din acest motiv va invit sa aruncati cat mai des un ochi peste ele.
Cei care nu vor respecta regulile mai sus vor fii sanctionati.
List of employees [1]
Loading