Company Profile #145059

TCJS Group

Company Management
owner
manager
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Welkom bij TCJS Group.

De Vtc Voor jou en voor jong en oud. We zijn geopend sinds mei 2021. Kom ons team versterken door ons een bericht te sturen via onze facebook pagina. Wij zijn de sleutel naar succes als het gaat om transport en logistiek. Een leuke werksfeer, toffe en goeie persoonlijke planners die rekening houden met jou, en nog veel meer wat ons zo bijzonder en speciaal maakt. Een sociale werk omgeving die aan jou denkt. Zit je ergens mee, wees niet bang om het te vragen. Ook mag je uiteraard het gesprek privé aangaan. Niets is te gek bij TCJS Group.


We hebben wel een paar kleine regels om te zorgen dat het geen kliederbende word:

1. Schelden haatdragende taal en racisme in welke Vorm dan ook wordt niet getolereerd. 

2. Elke maand rijdt je minimaal 1000 km vast dit is omdat we hier maximaal voor de volle 100% richting de top 20 van Nederlandse vtc’s willen.

3. De ritten worden gepland en door jou worden geladen hoef je niet in 1 keer te rijden. Je mag dus gewoon pauzes maken en ritten afmaken op een andere dag. Zorg er wel voor dat je niet te laat komt, omdat onze klanten daar niet op zitten te wachten. Als je  multiplayer ritten rijd. Dus bijvoorbeeld met een konvooi. Dan moet  hij wel in 1 keer gereden worden. De planners plannen per week 5 tot 8 ritten en je mag max 1 rit per keer accepteren zodat het overzichtelijk blijft voor zowel de planning, als jou zelf.

4. We houden ons aan de snelheid van maximaal 95 km.

5. We willen een leuke vtc opbouwen, daarom telt jou mening mee en hopen dat je een leuke tijd zult hebben bij ons. We willen iedereen helpen als hij/zij vragen heeft. Stel daarom ook lekker de vragen zodat wij ze kunnen beantwoorden. Let wel op dat ook wij een privé leven hebben, waardoor het soms even kan duren voordat er een reactie komt. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft.

6. Rijd realistisch. We proberen het spel zo realistisch mogelijk te spelen en te maken, maar hiervoor zal je je wel aan de regels moeten houden zoals, je snelheid, voorkom schade aan je truck, trailer maar ook aan je lading en rijd netjes.

7. Elke chauffeur mag 2 weken proefrijden, alvorens de skins gegeven worden. Als de proeftijd erop zit naar volle tevredenheid, sturen wij de skins naar onze chauffeurs en charters.
Company Rules
Limit 1 000 km
Real
ETS2 Limit 1 000 km
Real
ATS No limit
List of employees [3]
Loading