Company Profile #142472

The company was dissolved!

Grand Spedition

20.12.2021
Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Firma byla založena 20.12.2021

Pokud ti je více jak 18 let, rádi tě přivítáme mezi námi. V naší firmě razíme heslo, že jsme přátelskými kolegy a nikoliv rivalové. Jezdí se podle pravidel silničního provozu, který platí po ČR, nebouráme do sebe, neškodíme si a rychlost nesmí být vyšší než 100km/h, platí pro Euro Truck Simulator i American Truck Simulator.

Zákaz vypínání spánku a policie.

Zákaz používání nereálných motorů a převodovek, jsme mezinárodní kamionová společnost, ne závodníci. Zákaz používání modů, které ovlivňují funkčnost hry. Povoleny jsou jen DLC a nebo mody, které budou schváleny vedením firmy.

Používání tempomatu a dodržování silniční vyhlášky.

Později bude k dispozici TeamSpeak3, pro hráče multiplayeru a pro konvoj. Zatím máme aplikaci discord, kterou můžeš mít nainstalovanou ve svém počítači a nebo funguje skvěle v online prohlížeči.

Minimální měsíční nájezdnost kilometrů je 3.000km, kilometry se sčítají v obou hrách, ovšem vyjímka je že za 3 měsíce musí být nájezdnost minimálně 5.000km, pokud to nesplníš, budeme se muset s tebou rozloučit.

Za překročení 25% závodních kilometrů bude udělena důtka a po třech důtkách se s tebou budeme muset také rozloučit. Důtky se po 3 měsících za slušné chování mažou.

Pravidla, oznámení, aj. se budou postupem času, v průběhu vývoje a hráčů měnit, tak je fajn sem občas nakouknout :-)

Jinak za vedení celé firmy přeji mnoho šťastných kilometrů kolečkama dolu :-)
Company Rules
No limit
ETS2 No limit
ATS No limit