Company Profile #138060

Wilnet Transport NL

WTNL
20.10.2021
Company Management
manager
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Wilnet Transport NL is opgericht door Laura, Dennis, Gerben & Ronald. Deze Nederlandse tak van het bedrijf rijd vrachten vanuit de prachtige locatie in Marseille (Frankrijk). Met een breed aanbod aan leveringen en vraag naar materiaal uit andere landen ligt het bedrijf nooit stil. Andere depos van Wilnet Transport zitten in: Le Mans, Limoges, Marseille, Nantes, en Toulouse. Binnen Wiltnet Transport zijn er verschillende functies. Zo heb je als eerst de functie proefrijder. Wanneer de functie als proefrijder goed gaat, zul je merken dat je functie veranderd naar mederwerker.

Wilnet Transport NL heeft in eind 2021 een grote verandering gehad. Oprichters en medewerkers zijn naar een andere VTC gegaan, om een nieuwe start te maken. Er zijn ook medewerker gebleven, waardoor bepaalde functies in het bedrijf zijn gewijzigd. Zo heeft Laura besloten om medewerker te worden, hierdoor is Thijs oprichter / beheerder geworden. Catja heeft besloten om mee te helpen met het verder oprichten van de VTC, waardoor Ray de funtie als toezichthouder heeft gekregen.

Wilnet Transport is nu een klein bedrijf, maar ook wij, net als alle andere bedrijven hopen te groeien. Tot een mooi groot bedrijf.

Lijkt het jou leuk om voor ons te rijden?
Check dan of je aan de vereisten hier onder voldoet en solliciteer als je geïnteresseerd bent!
Company Rules
Limit 2 500 km
Real
ETS2 Limit 2 500 km
Real
ATS No limit
- Wij rijden alleen real/realistisch. Wij doen dus niet aan race en niet harder dan 90km.

- Op de truck hebben wij onze Wilnet Transport skin zitten. Deze is in konvooi verplicht om te gebruiken, de link naar deze mod staat in de discord. Mocht deze mod niet compatible zijn met de vrachtwagen die je rijd. Vragen we je wel om je truck in de kleuren van het bedrijf te doen. De precieze kleur kan je ook vinden in onze discord. Als je solo/single player rijd is het natuurlijk leuk als je de skin er ook op hebt zitten maar is niet verplicht.

- Ga je met een vracht bezig? Rijd deze dan zo netjes mogelijk en lever hem op tijd af.

- Bij negatieve leveringen graag even melden wat er gebeurd is. Beeld materiaal daarbij is fijn! Bij veel negatieve leveringen krijg je een waarschuwing. Blijven ze negatief binnen komen dan kan er ontslag volgen.

- Als je een negatieve levering hebt, rij die er weer uit zodat de inkomsten hoog blijven. Probeer ook je rijstijl netjes te houden, want teveel reparaties etc. zijn uitgaves die we laag proberen te houden.

- Voordat je officieel werknemer van ons bedrijf word vragen we je om eerst ongeveer twee weken proef te rijden. Dit kan natuurlijk in overleg altijd verkort worden.
List of employees [4]
Loading