Company Profile #133473

The company was dissolved!

Bertucord Logistics

Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Bertucord Gaming çatısında oluşturulan Euro Truck S.2 ve American Truck S. oyunlarında aktif olacak BERTUCORD LOGISTICS 01.08.21 tarihinde oluşturulmuştur. Bu ekip diğer türk ve global ekiplerden daha farklı daha eğlenceli ve daha profesyoneldir. Birbirinden farklı departmanlar ile kalitemize kalite katıyoruz.

Oluşturduğumuz bu eğlenceli, saygılı ve kaliteli ortamımız ile her türlü oyuncuya ev sahipliği yapabilecek bir VTC ekibiyiz. Bertucord Gaming yardımları ile de bu ekip tamamen profesyonelleşmektedir.

Etkinliklerimizde ve Konvoylarımızda düzene ve nizama çok önem vererek örnek gösterilecek bir ekip oluyoruz. Her zaman şoförlerimizi ve fanlarımızı dikkate alarak daha da büyümeye çalışıyoruz.

Sık sık düzenlenen Topluluk ve VTC toplantılarımızda notlar alınır ve alınan kararlar açıklanır. Bu toplantıları fanlarımız görebilmekte ve bu toplantılar sayesinde ekibimizi zinde ve bilgili tutuyoruz.

Bertucord Logistics'de her şoförün bir saygısı, bir yeri bulunmaktadır. Bu dostluk ve eğlence amacı ile kurulan ekibimize sende katılmak isterseniz hemen başvura bilirsiniz. Başvurmak için Discord sunucumuza gelmeniz yeterli.
Company Rules
Limit 500 km
Real
ETS2 Limit 500 km
Real
ATS Limit 500 mi
Real
Genel Kurallar

Oyunda bulunduğunuz her saniye BCL- sesli kanallarında bulunmanız zorunludur.

TruckersMP üzerinde oynadığınız her saniye oyun tagınızda BERTUCORD yazmak zorundadır. Renk kodları: R:0 G:89 B:255.

Mazeretsiz bir şekilde sesli kanalarda veya aktif bulunmadığınız her zaman uyarı sistemimizde uyarı alacaksınız.

Farklı VTC ekipleri ile dostlık dışında bağlarınız varsa keseceksiniz ve dostluk dışında bağ kurmayacaksınız.

Her gün oyunda en az 90 dakika bulunmalısınız, bulunduğunuz her saniye sesli kanallarda bulunmak zorundasınız. Mazeret dışında..

TruckersMP'de Profil fotonuzu yapmak zorundasınız. Logo için Genel Müdüre ulaşınız.