Company Profile #131451

IDEALTRANS.TK

ITTK
25.7.2021
Company Management
owner
manager
manager
manager
manager
representative
representative
representative
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Bine a-ți venit in firma IDEALTRANS.RO este o comunitate bine organizata, formata din membri de toate categoriile de varsta. Organizam impreuna convoaie saptamanale, dar si curse in limita timpului disponibil. Staff-ul este prietenos si saritor la nevoie. Va asteptam sa veniti alaturi de noi.
1.Pastrati obligatoriu distanta de 50-80m minim, maxim 90-120m daca ai vreun lag.
2.Cei care au internet slab/lag mare, anuntati inainte de-a porni convoiul pentru a va pune undeva mai in spate ca sa evitam accidentele.
3.Ascultati cu atentie de lider,si mentine-ti viteza maxima de 99km/h, chiar daca v-ati setat gps sau point-ul bine, nu vorbiti peste lider(in caz ca veti vorbi veti primi automat mute pana la terminarea convoiului).
4.Nu vorbiti unul peste celalalt in timpul convoiului, puteti vorbi pe statia cu numarul 11
5.Daca vreti sa depasiti, anuntati-va colegul si daca el/ea va da acordul, puteti depasi, sau daca are probleme il mai puteti depasi.
6.Nu va jigniti in timpul convoaielor, pastrati un comportament cat mai decent.
7.Glume si ironii sau ce mai sunt ele, le puteti face pe statie.(cei care nu acceptati glumele de oricare ar fii ele, puteti sa inchide statia.
8.Nu raspundem de faptele voastre in timpul convoaielor (cei de la Trucks MP va vor sactiona cu pedeapsa din regulamentul lor, aici gasiti si regulamentul lor: https://truckersmp.com/rules).
9.Nu cersiti bani, dlc-uri de jocuri, acestea le veti primi doar din concurs-uri organizate de firma, aceste activitati(concurs-uri) ne arata cat de mult munciti pentru premiul organizat, si de asemenea respectul vostru pentru firma noastra.
10.Organizam 4 convoaie pe saptamana, dintre care 1 sunt obligatoriu, la alte 3 sunteti liber sa alegeti (Convoaiele nationale dorim sa ne strangem cat mai multi utilizatori, pentru o imagine buna cu firmele care ne invita).


Citeste bine aceste reguli de bun simt si de cei 6-7ani de acasa!


Va multumim de intelegere!si,nu uita-ti bunul simt....

Company Rules
Limit 20 000 km
Real
Euro Truck Simulator 2 Limit 20 000 km
Real
American Truck Simulator No limit
List of employees [11]
Loading