Company Profile #129819

The company was dissolved!

Trucksy Logistics

Trucksy
07.7.2021
Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Chcete vstoupit do naší firmy? Zašlete firmě žádost. Podmínkou pro přidání musíte být na našem serveru (https://discord.gg/QxaR76rXQy). Na Discordu bude probíhat řešení většiny věcí a proto je nutné zde být.
Company Rules
No limit
ETS2 Limit 10 000 km
Real + Race
ATS No limit
1) Jsou zakázány cheaty či jakékoliv trainery (případně mody, které jakkoliv zjednodušují hru).
2) Je nutné mít zapnuté pokuty.
3) Zapnutý či vypnutý omezovač? To je na vašem zvážení. Ovšem při vypnutém omezovači riskujete, že budete dostávat více pokut.
4) Je možné hrát jak singleplayer tak také multiplayer.
5) V multiplayeru je nutné dodržovat pravidla konkrétních serverů a to v platném znění.
7) Ve firmě potřebujeme aktivní řidiče. Je tedy nutné najet alespoň minimálně 10 000 km/měsíc. Vždy na konci měsíce budeme kontrolovat, jestli jste za ten určitý měsíc ujeli alespoň tuto požadovanou vzdálenost. Každý, kdo se v tomto měsíci do firmy teprve přidal, bude kontrolován až následující měsíc. Lze udělit výjimku, pokud požádáte o dovolenou. Tu lze udělit v případě, že např. celý měsíc nebudete doma. O dovolenou je třeba požádat před začátkem měsíce, tedy do posledního dne předchozího měsíce.
8) Chovejte se prosím slušně! Nenadávejte ostatním zaměstnancům! Nevyjadřujte se vulgárně. Dodržujte pravidla TrucksBooku.
9) Pokud budete vyhozeni za jakékoliv porušení pravidel, tak se Vám odebírá možnost vrátit se do firmy a to v lhůtě 3 měsíců.
10) Tyto pravidla firmy se mohou kdykoliv změnit. Každý zaměstnanec čestně prohlašuje, že tyto pravidla firmy zná, rozumí jim a bude je dodržovat.

Za porušení kteréhokoliv z pravidel bude následovat vyhození z firmy!

Máte nějaké výhrady, tipy či návrhy na zlepšení těchto pravidel? Ozvěte se na Discord!