Company Profile #129214

Schonewille Transport

ST
02.7.2021
Company Management
owner
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Schonewille Transport B.V. is een jong, snelgroeiend bedrijf met een hecht team. Wij verzorgen transportdiensten met vrachtwaggenchauffeurs CE middels een trekker en een oplegger voor diverse opdrachtgevers binnen Flora en Fauna en zoeken vrachtwagenchauffeurs CE die een steentje willen bijdragen aan de groei van Schonewille Transport B.V.

Wij zijn erg flexibel en bieden goede voorwaarden voor chauffeurs. Door onze collega's en het teamverband zijn wij gegroeid tot een goed onderhouden jong wagenpark met schamelwagens, wipkarren, bakwagens, trekkers en meer.

Wij willen jou graag in ons team hebben.

Wil jij een steentje bijdragen binnen het transportbedrijf? Geniet jij van een grote vrachtwagen, in combinatie van een trekker en oplegger te besturen? Wil jij de belangrijkste schakels zijn in een snel groeiend bedrijf en ben jij hier trots op? Wil jij flexibele planning en zelf bepalen hoeveel uren je per week wil werken? Solliciteer dan direct op deze vacature.

Onze chauffeurs zijn verantwoordelijk voor:

Je rijd vanuit veilingen, met een trekker en ene oplegger, welke gelegen zijn rondom Amsterdam. Hiervan word je voorzien van goed materiaal e neen prachtige trekker en koeloplegger. Je rijd naar onze opdrachtgever(s). Aan de hand van de opdracht lever je de goederen netjes af. Internationaal en nationaal. Schonewille Transport B.V. is een flexibele, leuke en sfeervolle werkgever, die verschillende opdrachtgevers heeft. Daarom genjiet jij van diversiteit en ziet geen een dag hetzelfde eruit voor jou. Wil je toch liever een zelfde rit regelen? Ook dit is te regelen.

Wat wij vragen van onze werknemers:

Flexibiliteit en een flinke portie zelfstandingheid.
Probleem oplossend vermogen.
Ervaring met jou combinatie.
Gezelligheid.

Wat wij bieden aan onze werknemers:

Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
Je wordt onderdeel van onze gezellige, informele bedrijfscultuur.
Diversiteit in de Flora & Fauna.
Een mooie auto met interieur naar eigen smaak!

Ons Bedrijf is Engels, zowel als Nederlands en Duits.

External image
If you want to display external images, you need to enable user-generated cookies here.

Company Rules
No limit
ETS2 Limit 2 500 km
Real
ATS No limit
List of employees [4]
Loading