Company Profile #122753

The company was dissolved!

van Gend & Loos

Company Management
Founder
Statistics
Euro Truck Simulator 2 ETS2
American Truck Simulator ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Welkom bij "van Gend & Loos"

Met deze VTC willen we de naam "van Gend & Loos" terugbrengen onder de mensen. Onder de tag "We doen het graag en goed" verzorgen wij uw logistieke oplossingen in geheel Europa.

Van Gend & Loos kent een lange transport-geschiedenis. Het werd opgericht in 1809 als dillingence-onderneming. Oorspronkelijk gevestigd in Antwerpen, na de afscheiding door België van Nederland bleef "van Gend & Loos" in beide landen en ver daarbuiten actief. In 1986 werd "van Gend & Loos" overgenomen door Nedlloyd waar het bedrijf zich ging richten op vervoer van pakketten en pallets in de Benelux. Uiteindelijk werd "van Gend & Loos" in 1999 door Nedlloyd verkocht aan Deutsche Post. In 2003 liet Deutsche Post drie dochterbedrijven, Danzas, DHL Worldwide Express en Van Gend & Loos Euro Express fuseren tot één bedrijf voor expresvervoer, vrachtvervoer en logistiek onder de naam DHL. Hiermee kwam een einde aan het langjarig bestaan.

Ben je 18 jaar of ouder en heb je de Nederlandse of Vlaamse nationaliteit, dan ben je van harte welkom. Rijd je heel weinig schade, dan kan je promoveren tot een ervaren chauffeur en deelnemen aan VTLOG. Wil je liever alleen maar KM's rijden zonder "strenge regels", dan mag je altijd ervoor kiezen om alleen op Trucksbook te rijden. Onze regels en vereisten om lid te worden vind je op onze website en facebookpagina.

We hebben twee 'afdelingen' binnen onze VTC. Een aparte afdeling voor ETS2 en voor ATS. Driver Kaldie beheert het ETS2 gedeelte en Trucker Ben beheert het ATS gedeelte. In het spraakkanaal op Discord hebben we ook aparte kanalen voor ETS2 en ATS2.

Het belangrijkste binnen onze VTC is gezelligheid en respect voor elkaar.
Company Rules
Limit 5 000 km
Real
Euro Truck Simulator 2 Limit 1 600 km
Real
American Truck Simulator Limit 1 000 mi
Real
Wat vragen wij ?

- Minimale leeftijd is 18 jaar of ouder
- Rijden met Trucksbook
- Wij communiceren via Discord (microfoon is verplicht)
- actief in ETS en ATS en in Facebook groepen
- Rond de 100 uur op Steam
- Serieuze, actieve, en nette mensen
- Spelen op actuele spelversie
- Tegen een grapje kunnen

Wat bieden wij ?

- Vastigheid qua werk
- Mooie ritten
- Ruime inbreng van jou eigen idee in onze VTC
- Een gezellige Discord groep
- Whatsapp groep
- Doorgroei mogelijkheden
- Technische hulp bij problemen
- Mooi wagenpark wat nog steeds uitbreid
- Minimaal 1 keer per week een konvooi
- Charter worden eveneens mogelijk
- na 28 dagen een vast contract met toegang tot de gratis mods

Ben je overtuigd ? Meld je dan aan bij onze gezellige VTC. Na aanmelding zal je een proeftijd krijgen van 4 weken. Na deze 4 weken treed je gelijk in dienst als chauffeur (of charter)