Company Profile #103619

The company was dissolved!

S.C. KLG EUROPE LOGYSTYK SRL

Company Management
Founder
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
Bine ați venit la KLG Europe!

KLG Europe (Kuijken Logistics Group) oferă servicii logistice la nivel mondial. De la transport rutier, nautic sau feroviar până la servicii cu valoare adăugată în depozitele noastre moderne. Cu 15 sucursale în 3 țări și o rețea de parteneri complicată și de încredere, KLG este întotdeauna în zona dvs.

Ca companie, optăm pentru continuitate și stabilitate. Oferim soluții care sunt, de asemenea, cele mai bune pe termen lung. Pentru compania dvs., pentru oamenii dvs. și pentru clienții dvs. Împreună cu tine, ne place să ne depășim performanța în fiecare zi. Bine ați venit la KLG Europe!
.........................................................................................................................................................................
Filozofie
MISIUNEA NOASTRĂ
KLG Europe dorește să ofere servicii maxime la un cost minim. Realizăm acest lucru adoptând o atitudine proactivă. Investind în cea mai bună tehnologie. Oferim clienților noștri soluții logistice practice, eficiente și specifice.

Implementăm continuu îmbunătățiri și inovații pentru a garanta o satisfacție ridicată a clienților. Cerem oamenilor noștri să fie flexibili și să furnizeze o comunicare clară și atentă.

PASIUNE PENTRU LOGISTICĂ
La KLG Europe, avem o pasiune pentru logistică. Împreună, vom face tot posibilul pentru a îmbunătăți lucrurile, zi de zi. În ceea ce privește eficiența, serviciile și durabilitatea.

Concentrându-ne pe:

Spiritul antreprenorial
Organizația noastră are o structură plană. În cadrul sarcinilor lor, fiecare angajat primește spațiul și încrederea pentru a-și asuma propria responsabilitate și a lua decizii care pun interesele clienților pe primul loc.
Rezultate măsurabile Rezultate
bune măsurabile consolidează parteneriatele noastre cu clienții și sporesc angajamentul reciproc. Acest lucru întărește poziția pe piață și rezultatele financiare ale clienților noștri și, indirect, și ale noastre.
Concentrați-vă pe calitate
KLG Europe îndeplinește toate standardele comune de calitate, precum certificarea ISO 9002 și TAPA-A și reglementările SQAS și HACCP. Oamenii noștri stabilesc și asigură calitatea procesului de servicii logistice.
Partener de încredere
Există un motiv pentru care am fost partenerul logistic de succes al multor companii de mai bine de o sută de ani. Relațiile cu clienții respectuoși și cinstiți durează cel mai mult și sunt piatra de temelie a succesului nostru.
Transparența proceselor noastre
Oferim clienților noștri cât mai multe informații despre activitățile lor logistice. Exemple includ conexiuni EDI în sus și în jos, portaluri de internet și rapoarte KPI lunare.
Abordare proactivă
Schimbarea este un progres. Dacă observăm că ceva se poate face mai bine, mai rapid, mai durabil sau mai eficient, vă vom informa întotdeauna.
Siguranța este esențială
Toate depozitele noastre respectă reglementările stricte TAPA-A. Camioanele noastre sunt bine securizate. La toate sucursalele noastre, siguranța angajaților noștri este primordială.
Actor activ în sector
Suntem ambasadori ai industriei logistice. Inițiem forumuri, seminarii și târguri comerciale în toate țările în care activăm. În plus, lucrăm îndeaproape cu specialiști, autorități și părți administrative.
Durabilitatea contează
Când vine vorba de durabilitate, KLG optează pentru o abordare cuprinzătoare care să țină seama atât de mediu, cât și de costuri. Oferim clienților noștri mai multe opțiuni pentru a face procesele mai durabile.
Responsabilitate socială
Pentru propria noastră operațiune, alegem soluții pentru viitor. Luăm mai multe măsuri pentru a reduce consumul de combustibil. De asemenea, efectuăm măsurători pentru a reduce poluarea fonică mai mult decât este necesar oficial. Evident, deșeurile sunt separate și, acolo unde este posibil, reciclate.
Company Rules
Limit 25 000 km
Real
ETS2 Limit 25 000 km
Real + Race
ATS Limit 20 000 mi
Real