Company Profile #10161

LITHUANIAN LOGISTICS

Company Management
owner
manager
representative
representative
dispatcher
dispatcher
Statistics
ETS2 ETS2
ATS ATS
Awards 0
No awards were received.
Company Description
„LITHUANIAN LOGISTICS“ - kas tai?

Tai - draugiška, linksma, aktyvi bendruomenė bei virtuali vežėjų kompanija, kuri žaidžia, praleidžia savo laiką ETS2 (Euro Truck Simulator 2) bei ATS (American Truck Simulator) platformose.

Kokia šios kompanijos veikla?

Virtuali kompanija yra registruota TrucksBook (www.trucksbook.eu) internetiniame puslapyje, kuriame renka visus duomenis apie narių įvykdytus krovinių pristatymus, surinktas už jų pristatymus lėšas, nuvažiuotą kilometrų skaičių ir kitą informaciją. Kompanija nuolatos ieško naujų veidų, kuriuos galėtų priimti prie savo bendruomenės, supažindinti su kompanijos nariais, draugiška aplinka ir pradėti kelionę kartu aplink virtualų ETS2/ATS pasaulį.

Kas yra tas „nuvažiuotas kilometrų skaičius, kurį renka TrucksBook platformos internetiniame puslapyje“?

Tai - kilometrų skaičius, kurį nuvažiuojate pasirenkant krovinį, jį pristatant į pristatymo tašką (nuo A iki Z). Skaičius, kurį nuvažiuojate yra automatiškai užregistruojamas TrucksBook sistemoje ir suskaičiuota suma (krovinį pristatant neviršijus 100 km/h) yra pridedama prie kompanijos nuvažiuotų kilometrų statistikos, kuria konkuruojame prieš kitas kompanijas.

Kodėl rinktis „LITHUANIAN LOGISTICS“?

Kodėl verta rinktis šią kompaniją? Kompanija, šios administracija ir pati bendruomenė yra bendraujanti, palaikanti šiltus santykius ir žaidžia su noru surasti naujų veidų bendruomenei, įtraukti naujų žmonių į savo draugų, kolegų ratą. Administracija kiekvienam nariui suteikia komfortiškumo, draugiškumo ir apsaugos jausmą bendruomenėje, užtikrina vairuotojų paminėtus lūkesčius.

Kviečiame ir maloniai laukiame Jūsų mūsų bendruomenėje!
Company Rules
Limit 25 000 km
WoTr
ETS2 Limit 25 000 km
Real + Race
ATS Limit 25 000 mi
Real + Race
1.LT: Pagrindinė taisyklė yra tokia kad visada naudoti TrucksBook Client. Nesvarbu kokius krovinius vešite ar iš darbo biržos ar iš išoriniu kontraktu cia jau jusu pasirinkimas yra.
2.ENG: The basic rule is that always use the TrucksBook Client. No matter what kind of cargo you carry or from the labor exchange or from external contract you already have the choice.
DISCORD : https://discord.gg/aKNzYh
FB GRUPE: https://www.facebook.com/groups/3028303770621953/?ref=bookmarks
List of employees [78]
Loading